З історії народного будівництва: традиційні техніки покриття дахів на Поліссі - Радович, Р. (Народна творчість та етнологія, 2017)
У статті з’ясовано низку аспектів, що торкаються питання традиційних технік покриття поліських будівель соломою, очеретом та болотними травами. Розглянуто особливості технологічних процесів, локалізовано застосування окремих технік і технологій у різних районах Полісся.