Порівняльний аналіз традиційних елементів української етнокультури в обряді хрещення на Козелеччині - Отрошко, Л. (Народна творчість та етнологія, 2017)
У статті проаналізовано традиційні елементи української етнокультури в сучасному обряді хрещення на Козелеччині. Доведено, що традиційні елементи культури в обряді хрещення у своїй основі збереглися, хоча й зазнали деяких трансформацій.