Регуляризація частково цілочислової задачі векторної оптимізації з квадратичними функціями критеріїв - Лебєдєва, Т.Т.; Семенова, Н.В.; Сергієнко, Т.І. (Доповіді НАН України, 2024)
Представлено нові результати, пов’язані з регуляризацією частково цілочислових задач оптимізації за Парето за умов можливих збурень вхідних даних векторного критерію, який складається з квадратичних функцій. Розроблена процедура регуляризації ґрунтується на використанні властивості стійкості відносно збурень коефіцієнтів критеріїв векторної задачі оптимізацїі за Слейтером.