Етнографічний профіль Слобожанського краю за архівними матеріалами (Народна творчість та етнологія, 2017)
Представлені архівні матеріали, які засвідчують українську етнокультурну домінанту в східних областях України (зокрема на Луганщині), є продовженням публікації фактографічних польових етнографічних досліджень першої третини ХХ ст., що була започаткована в числі 6 нашого часопису за 2015 рік.