Особливості побуту, традиційні заняття та обрядовість Східної Слобожанщини (с. Можняківка Новопсковського району Луганської області) - Каплун, Н. (Народна творчість та етнологія, 2017)
У статті проаналізовано традиційно-побутову культуру населення Східної Слобожанщини (за матеріалами польових записів у селі Можняківка Луганської обл.). Характеризуються локальні особливості зафіксованих етнокультурних явищ, їх зв’язок із загальноукраїнськими варіантами побутування.