Посуд та домашнє начиння греків Приазов’я - Пономарьова, І. (Народна творчість та етнологія, 2017)
У статті, що ґрунтується на польових етнографічних матеріалах автора, здійснено аналіз особливостей побуту греків Приазов’я із широким використанням термінології греків-елінофонів (румеїв) та греків-тюркофонів (урумів).