Перспективи модульних малих АЕС - Дряпаченко, І.; Токаревський, В.; Трофимова, Н. (Видавничий дім "Академперіодика" НАН України, 2006)
Розглядається парадигма розвитку ядерної енергети ки України у контексті світових тенденцій. Наголо шується на необхідності створення в країні малих атомних електростанцій, які можуть стати проривом в енергетиці ХХІ століття.