Міжнародна наукова конференція (Народна творчість та етнологія, 2017)
25 травня 2017 року в Інституті мистецтвознавства, фольклористики та етнології ім. М. Т. Рильського НАН України відбулася Міжнародна наукова конференція «Знакові постаті вітчизняної гуманітаристики в національно-культурному самоствердженні України», у рамках якої пройшла презентація унікального видання «Сільська фотографія Середньої Наддніпрянщини кінця XIX — XX ст.».