Співпраця із зарубіжними науковцями та громадськими діячами (Народна творчість та етнологія, 2017)
Упродовж 2017 року в ІМФЕ ім. М. Т. Рильського відбувалися ділові і творчі зустрічі з науковцями та громадськими діячами із зарубіжних країн.