Традиційне вбрання західних бойків: етнокультурна реальність до переселення 1951 року - Олійник, М. (Народна творчість та етнологія, 2018)
Рецензія: Кляшторна Н. Народне вбрання Західної Бойківщини: Літовищі та околиці / Наталя Кляшторна. – Івано-Франківськ : Фоліант, 2017 – 84 с. : іл., англ., польськ. мовами.