Рукописний збірник замовлянь із с. Стебний Рахівського району Закарпатської області - Король, В. (Народна творчість та етнологія, 2018)
У розвідці розглянуто рукописний збірник народних замовлянь із с. Стебний Рахівського району Закарпатської області. Здійснено спробу класифікувати замовляння за об’єктами, на які вони спрямовані.