Нотатки зі щоденника етнолога (польові дослідження в Хмельницькій та Чернівецькій областях) - Іванчишен, В.; Юрченко, В. (Народна творчість та етнологія, 2018)
10-14 квітня 2018 року співробітниками відділу "Український етнологічний центр" ІМФЕ ім. М. Т. Рильського В.О. Юрченко і В.Р. Іванчишеним було здійснено виїзд на терени подільсько-буковинського порубіжжя з метою збору польового етнографічного матеріалу. У ході експедиції наукові працівники відвідали села Кам'янець-Подільського району Хмельницької області та Хотинського району Чернівецької області, а також взяли участь у ІІ Всеукраїнській науково-практичній конференції "Поділля у 1793-1917 рр.", що відбулася в м. Кам'янці-Подільському 13 квітня 2018 року.