Перша монографія про демонологію українців Словаччини - Мушинка, М. (Народна творчість та етнологія, 2018)
Рецензія: Вархол Н. Народна демонологія українців Словаччини = Varcholová N. Ľudová démonológia Ukrajincov Slovenska. Свидник = Svidník, 2017. 448 с. = 448 str.