ІХ Міжнародна наукова конференція "Причорномор’я: історико-правовий, мовний, етнокультурний та релігійний виміри" - Шишко, О.; Дзинглюк, О. (Краєзнавство, 2023)
31 травня 2023 р. в Одеському національному морському університеті на кафедрі українознавства, історико-правових та мовних дисциплін відбулася ІХ Міжнародна наукова конференція «Причорномор’я: історико-правовий, мовний, етнокультурний та релігійний виміри».