Палітра патріотично-просвітницьких заходів Черкаського обласного краєзнавчого музею - Мельниченко, В. (Краєзнавство, 2023)
Впродовж багатьох років одним із напрямків практичної роботи Черкаської обласної організації Національної спілки краєзнавців України є співпраця з музеями і, передусім, з обласним краєзнавчим музеєм – лауреатом премії імені Дмитра Яворницького Національної спілки крає-знавців України.