Етнокультурна палітра Степового краю (нотатки з експедиції 2013 року) - Боса, Л.; Бех, М.; Буйських, Ю.; Маховська, С.; Момот, Т.; Сіренко, С. (Народна творчість та етнологія, 2013)
У статті представлені результати експедиційного дослідження етнокультурних особливостей Степового краю України, зокрема вивчення традиційного побуту, ремесел та святкувань місцевих громад.