До особливостей класифікації жіночого натільного одягу українців Поділля - Іваневич, Л. (Народна творчість та етнологія, 2013)
Завдяки аналізу відомих і маловідомих праць у статті висвітлено проблему формування загальної та єдиної класифікації жіночого натільного одягу українців Поділля. Подано порівняльну характеристику й наукову оцінку різноманітних джерел ХХ – початку ХХІ ст., присвячених дослідженню української народної сорочки та особливостей її класифікації.