Структура та семантика казки: можливості методики дослідження - Бріцина, О. (Народна творчість та етнографія, 1992)
Рецензія на книгу: Керебелите Б. Историческое развитие структур и семантики сказок: На материале литовских волшебных сказок. Вильнюс: Вага, 1991.— 380 с. Роботу виконано на матеріалі литовської традиції із залученням близько 11,5 тис. казкових текстів, а також кількох сотень творів інших прозових жанрів. Вона є результатом багаторічної роботи автора над описом архівних матеріалів, що зберігаються у Інституті литовської літератури та фольклору Академії наук Литви, і створенням Каталога литовського оповідального фольклору.