Нове дослідження про народне житло - Саноцька, Х. (Народна творчість та етнографія, 1992)
Рецензія на книгу: Данилюк А. Г. Українська хата. К.: Наукова думка, 1991.— 210 с. У книжці автор подає оригінальну науково-популярну розповідь про виникнення, становлення та складний генезис житла в різних географічних регіонах, визначає основні риси української хати, різновиди її типів та подає стислий ретроспективний огляд її розвитку з археологічних часів до наших днів.