Перша народознавча енциклопедія - Горленко, В. (Народна творчість та етнографія, 1992)
Останніми десятиріччями з’явилося чимало різноманітної інформації, зокрема видань довідкового характеру. До таких належить і «Этнаграфія Бєбарусі. Энцыклапедыя» (Мінськ, 1988), підготовлена колективом білоруських учених.