Інтегральна оцінка рівня інноваційності закладів вищої освіти Південного регіону України - Лозова, Т.П. (Управління економікою: теорія та практика, 2024)
У статті проведено оцінку рівня інноваційності закладів вищої освіти Південного регіону України за допомогою інтегральних індексів, які характеризують різні аспекти внутрішнього потенціалу закладу та його використання. Розроблено методику інтегральної оцінки рівня інноваційності ЗВО та розглянуто ієрархічну схему розрахунку зведеного інтегрального індексу інноваційності, яка містить 13 блоків. Ідентифікацію отриманих результатів щодо рівня інноваційності ЗВО Південного регіону розглянуто за оціночною шкалою рівня інноваційності, яка нараховує чотири класи.