Об'єднані територіальні громади: виклики та перспективи сучасних етнологічних досліджень - Іванчишен, В.; Юрченко, В.; Головко, О. (Народна творчість та етнологія, 2019)
22 січня 2019 року на базі Інституту мистецтвознавства, фольклористики та етнології (ІМФЕ) ім. М. Т. Рильського НАН України відбувся круглий стіл «Україна децентралізується: історико-культурна спадщина та цивілізаційний вибір», організований спільними зусиллями представників Українського кризового медіа-центру (УКМЦ) в межах Програми USAID DOBRE «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність», наукових співробітників та Ради молодих учених ІМФЕ.