Переміщені особи та культурна ідентичність - Сенів-Макогон, Н. (Народна творчість та етнологія, 2019)
У статті розглянуто культурну ідентичність і збереження культурної спадщини переміщеними особами, які подорожували через Югославію, Німеччину та Італію і поселилися в Австралії, де у 2018 році відсвяткували 70-ліття української культурної ідентичності. Вони зберегли свою українську спадщину і продовжували вважати себе українцями.