Листування митрополита Іларіона (Огієнка) - Тюрменко, І.І. (Український історичний журнал, 2006)
Рецензія на книгу: Листування митрополита Іларіона (Огієнка). / Упорядник о. Юрій Мицик. – К.: Вид. дім «Києво-Могилянська академія», 2006. – 566 с. (Серія «Джерела з історії української еміграції»).