До 75-річчя Любомира Романа Винара - Макар, Ю.І.; Атаманенко, А.Є. (Український історичний журнал, 2007)
2 січня 2007 р. виповнилося 75 років від дня народження Любомира Романа Винара — визначного українського історика, автора численних і різнопланових наукових досліджень, засновника та багатолітнього редактора єдиного на Заході україномовного історичного журналу «Український історик», президента Українського історичного товариства, яке понад 40 років об’єднує українських вчених світу, члена наукової ради «Українського історичного журналу».