Анализ алгоритмов жесткого синтеза нелинейных систем стабилизации - Клименко, Е.Л.; Коваленко, Н.П.; Онищенко, С.М.; Сусол, М.Н. (Проблемы управления и информатики, 2006)
Аналізується група з шести алгоритмів жорсткого синтезу нелінійних систем стабілізації. Показано, що конструктивними з них є лише чотири алгоритми.