Метод определения достаточности согласованности индивидуальных ранжирований при принятии групповых решений - Тоценко, В.Г. (Проблемы управления и информатики, 2006)
Запропоновано методи обчислення коефіцієнта конкордації з урахуванням компетентності експертів, а також порогових значень коефіцієнтів конкордації і рангової кореляції при визначенні результуючого ранжування методом Борда. Поріг визначення використовується для встановлення наявності корисної інформації у множині індивідуальних ранжувань, поріг застосування використовується для визначення відповідності множини індивідуальних ранжувань уявленням особи, що приймає рішення, щодо припустимих відмінностей оцінок, даних різними експертами.