Влияние структурных особенностей на динамические процессы в управляемых групповых машинных агрегатах - Красношапка, В.А. (Проблемы управления и информатики, 2007)
Досліджено вплив структурних особливостей в керованих групових машинних агрегатах на збудження динамічних процесів. Наведено рекомендації щодо підвищення стійкості та запобігання розвитку небажаних динамічних процесів.