Сравнительная характеристика программных модулей компьютерных систем оптимального управления некоторыми управляемыми объектами - Мусуривский, В.И. (Проблемы управления и информатики, 2007)
Дано порівняльну характеристику програмних модулів комп’ютерних систем оптимального керування, що створені для деяких керованих об’єктів з використанням мов програмування Visual Basic for Application та Visual Studio C++.