Ніжинська фельдшерсько-акушерська школа у 1941-43 роках (за архівними матеріалами) - Дудченко, Г.; Шпитяк, В. (Ніжинська старовина, 2008)
Публікація була підготована в рамках реалізації науково-дослідного проекту кафедри історії України Ніжинського державного університету “Ніжин та Ніжинщина в період другої світової війни”.