К проблеме стабилизируемости нелинейных систем - Онищенко, С.М. (Проблемы управления и информатики, 2011)
Показано, що умови стабілізованості нелінійних систем у методах жорсткого синтезу отримуються із загальних умов стабілізованості при фіксованих структурах матриць коефіцієнтів квадратичних форм, що використовуються.