Класифікація корпоративних структур аграрного сектора економіки - Ільїн, В. (Схід, 2009)
У сучасних умовах в Україні прискорилися процеси інтеграційних трансформацій в аграрному секторі економіки. У статті подано класифікацію корпоративних структур аграрного сектора за формою та механізмами злиття та поглинання, шляхами виникнення й становлення, основними національними рисами вітчизняних корпорацій, типами об'єднань підприємств у галузях АПК, механізмами й методами поглинання сільгосппідприємств, укладеними матеріальними й фінансовими ресурсами та цільовими задачами.