Створення електронного репозиторію Інституту біології південних морів НАН України на основі вільно поширюваного програмного забезпечення - Слипецький, Д.; Горбунов, В.; Сергєєв, О. (Національна бібліотека України ім.В.І.Вернадського, 2008)
У статті розглядається досвід створення відкритого електронного архіву (репозиторію) в Інституті біології південних морів Національної академії наук України (ІнБПМ НАНУ) на основі вільно поширюваного програмного забезпечення з відкритим ко- дом (DSpace).