Модель спеціаліста бібліотеки вищого навчального закладу - Макеєва, І. (Національна бібліотека України ім.В.І.Вернадського, 2008)
Стаття висвітлює поняття «модель спеціаліста бібліотеки вищого навчального закладу». Визначено основні складники та принципи побудови моделі спеціаліста з метою раціонального підходу до змісту підготовки й перепідготовки співробітників у системі підвищення інформаційно-бібліографічної кваліфікації.