Інформаційні ресурси музеїв Києва: проблема джерел Української іконографії - Бугаєва, О. (Національна бібліотека України ім.В.І.Вернадського, 2008)
У статті розглядається проблема іконографічних джерел як одного з пріоритетних напрямів української біографістики. На ос- нові аналізу експозиційних фондів музейних установ Києва здійснено спробу узагальнення їхнього наявного іконографічного ресурсу.