Експресія білка Кі-67 у клітинах множинних менінгіом - Кондратюк, В.В.; Кваша, М.С.; Шмельова, Г.А. (Iнститут експериментальної патології, онкології і радіобіології ім. Р. Є. Кавецького, 2006)
Досліджено і порівняно гістологічну структуру та проліферативний потенціал (рівень експресії Кі-67) первинно та вторинно множинних менінгіом (ММ). Показано, що різні пухлинні вузли одного й того ж хворого можуть належати до різних гістологічних варіантів, мати різний ступінь анаплазії та різну проліферативну активність, що вказує на багатовогнищевий характер пухлинного процесу. При розвитку вторинних ММ відзначають наростання атипії та підвищення ескпресії Кі-67.