Оцінка мотивації виробничого персоналу підприємства - Усатенко, О.; Рябцева, О. (Схід, 2010)
У статті розглянуто питання оцінки мотивації виробничого персоналу підприємства. Для такої оцінки пропонується використовувати показник мотивації. Виділені та обґрунтовані фактори, що формують мотивацію виробничого персоналу підприємства, запропонований математичний апарат для їх кількісної оцінки та графічна інтерпретація отриманих результатів.