Менеджмент проекту інформаційної системи ПІдтримки нормативно-правового забезпечення органів державного управління - Задорожна, Н.Т. (Інститут програмних систем НАН України, 2004)
Аналізується менеджмент проекту інформаційних систем (ІС) управлінської діяльності на базі сучасних принципів керування ство- ренням програмного забезпечення. Визначена формальна модель проектного менеджменту таких систем. Наведено приклад застосування запропонованих принципів