Структурированные семантические сети в распределенной разработке многоязыковых словарей - Кульчицький, Б.Н.; Тульчинський, В.Г.; Харченко, А.В. (Інститут програмних систем НАН України, 2004)
Задля економії витрат праці, підвищення якості та полегшення кооперації розробників пропонується комп'ютеризована технологія автоматизації розподіленої розробки багатомовних словників. Описуються структури даних і принципи організації інтерфейсу користувача.