К вопросу о целесообразности применения диоксида хлора на объектах транспорта - Петренко, Н.Ф.; Мокиенко, А.В. (Актуальні проблеми транспортної медицини, 2010)
Представлено огляд даних літератури та результатів власних досліджень, які обґрунтовують доцільність застосування діоксиду хлору на об’єктах транспорту.