Что такое алгебраическая алгоритмика? - Цейтлин, Г.Е.; Мохница, А.С. (Інститут програмних систем НАН України, 2004)
Даний огляд присвячено алгебраїчній алгоритміці (АА) - актуальній області комп'ютерної науки, що інтенсивно розвивається. Наведено обґрунтування напряму досліджень з алгебри алгоритміки в межах АА. Окреслено загальну характеристику та перспективи розвитку алгебри алгоритміки та її інструментальних засобів