О взаимосвязи заболеваемости машинистов железнодорожного транспорта и их помощников с условиями труда - Жижневская, А.А.; Лисобей, В.А. (Актуальні проблеми транспортної медицини, 2006)
Проведено аналіз опублікованих даних, щодо зв'язку показників захворюваності машиністів та їх помічників. Оброблені данні підтверджують специфічність особливостей формування хронічної професійної та професійно-зумовленої патології у цього контингенту робітників транспортної галузі.