Щодо питання про невиконання адміністративного договору - Завальна, Ж.В. (Часопис Київського університету права, 2010)
У статті розглядається можливість застосування забезпечувальних заходів для попередження порушень адміністративного договору. Також висловлюється припущення з приводу можливих наслідків невиконання адміністративного договору. Ключові слова: адміністративний договір, адміністративні відносини, адміністративна відповідальність.