Конкурсна процедура прийняття на державну службу: європейський досвід правового регулювання - Кірмач, А.В. (Часопис Київського університету права, 2010)
В статті розглядаються теоретичні та практичні питання службової кар’єри державних службовців. На основі аналізу, насамперед, європейського досвіду правового регулювання та чинного вітчизняного законодавства, автор обґрунтовує необхідність виокремлення службової кар’єри як основного елементу проходження державної служби та удосконалення чинних процедур просування по державній службі. Ключові слова: державна служба, умови прийняття на державну службу, конкурсні процедури, європейський досвід.