Актуальні питання доступності судового захисту в цивільному судочинстві - Бондарева, М.В.; Агрба, С.Р. (Часопис Київського університету права, 2010)
У статті досліджуються актуальні питання сутності і змісту принципів доступності права на судовий захист у цивільному процесі. Ключові слова: цивільний процес, принцип доступності судочинства, правосуддя.