Єдність та диференціація правового регулювання заробітної плати - Сімутіна, Я.В. (Часопис Київського університету права, 2010)
У статті досліджуються питання співвідношення єдності та диференціації як способів правового регулювання оплати праці у сучасних умовах. Визначені основні фактори диференціації у встановленні умов та розмірів заробітної плати працівників. Ключові слова: єдність, диференціація, правове регулювання, оплата праці, заробітна плата.