Питання правового врегулювання застави земельних ділянок та звернення стягнення на них - Харченко, О.С. (Часопис Київського університету права, 2010)
Наукова стаття присвячена вивченню питань, пов’язаних із заставою земельних ділянок. Основна увага приділена аналізу нормативно-правових актів, що регулюють відносини, пов’язані із зверненням стягнення на земельну ділянку Ключові слова: земельна ділянка, іпотека, земельний іпотечний банк, прилюдні торги.