Проблемні питання кваліфікації дій замовників конкурсних процедур закупівлі - Борсук, Н.Я. (Часопис Київського університету права, 2010)
У статті аналізується поняття „антиконкурентні узгоджені дії суб’єктів господарювання у сфері держзакупівель” як порушення законодавства про захист економічної конкуренції, визначається його зміст, виявляються його проблеми та пропонуються шляхи їх вирішення. Ключові слова: захист економічної конкуренції, антиконкурентні узгоджені дії суб’єктів господарювання, держзакупівлі.