Пайовий інвестиційний фонд як об'єкт цивільних правовідносин - Слободян, О.А. (Часопис Київського університету права, 2010)
У статті розглянуто пайовий інвестиційний фонд як об’єкт цивільних правовідносин. Основна увага приділена складу та структурі активів, диверсифікації, оборотоздатності пайового інвестиційного фонду. Ключові слова: пайовий інвестиційний фонд, склад та структуру пайового інвестиційного фонду, оборотоздатність пайового інвестиційного фонду.