Правові засади регулювання міжнародної технічної допомоги у законодавстві Великої Британії - Борисов, Д.О. (Часопис Київського університету права, 2010)
У статті розглядаються нормативно-правові акти Великої Британії у сфері міжнародної допомоги та правові засади регулювання державної політики Великої Британії з питань надання допомоги на розвиток іншим державам. Визначаються види міжнародної допомоги та критерії оцінки її ефективності, аналізуються вимоги щодо прозорості її використання на підставі норм британського законодавства. Ключові слова: міжнародна технічна допомога, допомога на розвиток, офіційна допомога на розвиток, технічна допомога.